Besøk totalt: i dag: online:
Om KOKOS - Kongsberg og Omegn Kort Og Scrapping. Vi er en gjeng papirglade damer som møtes jevnlig for hyggelig samvær rundt vår felles hobby kort og scrapping. Mormors hage i Kongsberg er vårt faste samlingssted. Det arrangeres helgetreff året rundt! Vi får ofte besøk av butikker som har med godt utvalg av ting man trenger til hobbyen. Treffene er åpne for alle! - både nybegynnere og de erfarende. Var det noen som sa; klin KOKOS???!!

søndag 22. februar 2009

HELGETREFF PÅ KONGSBERG MED PAPIR I HJERTET 17.-19. APRIL

Da er det klart for helgetreff for scrapbooking og -kortlaging i Kongsberg 17.-19. april. Treffet starter fredag kl 18 og vi satser på å ha ryddet oss ut søndag kl 16. Både lørdag og søndag åpner vi dørene kl 9. Fredag og lørdag holder vi åpent til midnatt, eller kanskje lenger også... Vi håper at nettopp du tar turen ! For vi har det så fint sammen med dere scrappere og kortlagere !!! Treffet er åpent for alle !!!

Papir i Hjertet kommer med butikken sin på treffet. Butikken er som kjent en av norges mest populære scrappebutikker !!! Så her er garantert noen godbiter du ikke vil gå glipp av... Det er mulig å forhåndsbestille varer på http://www.papirihjertet.no,/ hvis det er noe spesielt som du vil være sikker på at de tar med seg på treffet. Skriv i tekstfeltet at du vil hente varene på Kongsbergtreffet 17.-19. april. Hvis du ikke kan være med på treffet, er du hjertlig velkommen i butikken likevel !

Som vanlig treffes vi i barnehagen "Mormors Have" i Aage Håkonsensvei 9 på Gamlegrendåsen på Kongsberg. Der har vi stor plass, så det er plass til mange!! Dette blir en veldig hyggelig scrappehelg, med flere konkurranser, kurs, bingo, mm. Vi scrapper, skravler og koser oss alt vi kan !!! Vi håper at både gamle og nye besøkende tar turen til oss!!

Kursholder Linda Salte fra designteamet til Papir i Hjertet kommer for å holde kurs for oss denne helgen. Kurspåmeldinger og betaling for kurs gjøres direkte til Papir i Hjertet. Vi kommer tilbake med mer informasjon om kursene og pris så snart det foreligger. Du kan delta på kurs, selv om du velger å ikke være med på treff.

Vi har bindende forhåndspåmelding til dette treffet. Vi regner med at dette blir et veldig populært treff, og gjør det derfor slik at du melder deg på helgetreffet ved å betale direkte til KOKOS sin konto 2291.15.24906. Det er plass til maks 30 personer pr dag. Oppgi hvilke dager du vil være med, når du betaler. Hvis du betaler etter at treffet er fullbooket, refunderer vi selvsagt pengene til deg.

Treffet koster kr 50 for fredag, kr 100 for lørdag og kr 100 for søndag; hele helga kr 250. Hvis du er KOKOS-medlem koster treffet kr 30 for fredag, kr 85 for lørdag og kr 85 for søndag; hele helga kr 200. Hvis du ønsker å betale medlemskap samtidig med treffet, for å få medlemspris, kan du det. Pris for medlemskap er kr 150 og gjelder ut 2009. Betal til konto 2291.15.24906. Husk på oppgi hvilke dager du betaler for. Fint om du kan ta med kvittering på at du har betalt når du kommer til treffet.

På dette helgetreffet er det 'førstemann til mølla'-prinsippet som gjelder ! Den som betaler først er påmeldt først. Full refusjon av innbetalt påmelding ved avbestilling fram til og med 7. april. Etter denne dato er det ingen refusjon. Gi gjerne et lite pip fra deg i trefftråden vår her, om du vil være med. Alltid gøy å lodde stemningen litt på forhånd...

Husk at du velger selv om du vil være medlem av KOKOS (Kongsberg og Omegn Kort og Scrapping) eller ei. Medlemmer har rabatt på inngang til KOKOS-treffene i Kongsberg og får 20 % rabatt på alt hobbymateriell hos Kongsberg Papirengros på Moane og 10 % på fotofremkalling hos Mediafoto rett utenfor Næringsparken, samt rabatt på inngang til KOKOS-treffene. Hvis dere handler på disse stedene er medlemskapet i KOKOS fort inntjent. KOKOS er en privat forening som arrangerer scrappe - og kortttreff i Kongsberg. Vi arrangerer treff ca 1 gang pr måned, unntatt på sommeren. Men som sagt, ingen må være medlem for å delta på våre treff !

Den som ønsker kan overnatte gratis i barnehagen. Ta med deg madrass og sovepose/dyne og møt opp som du er ! Mulighet for enerom for de som møter tidlig. Dusj. Parkering. Også Kongsberg-folk overnatter altså. Veldig greit om man ønsker å scrappe og skravle med et glass vin ut i de små nattetimer...

Ta med mat og drikke selv (stort kjøleskap!). Rimi ligger 10 min gange unna og er åpent til kl 20 lørdag. Vi bestiller felles middag til treffet fredag og lørdag, for de som ønsker det. Hver enkelt må betale middagen selv. Vi håper du tar turen, og velkommen skal du være !!!

Ved spørsmål så bare spør i trefftråden vår på http://www.scrapping.no/, eller send epost til undertegnede.

hilsen
Elisabeth (silla på http://www.scrapping.no/), epost: ebaklia@online.no, tlf 99709910
Ann Kristin (bambi på http://www.scrapping.no/), tlf 92461075

Ingen kommentarer: