Besøk totalt: i dag: online:
Om KOKOS - Kongsberg og Omegn Kort Og Scrapping. Vi er en gjeng papirglade damer som møtes jevnlig for hyggelig samvær rundt vår felles hobby kort og scrapping. Mormors hage i Kongsberg er vårt faste samlingssted. Det arrangeres helgetreff året rundt! Vi får ofte besøk av butikker som har med godt utvalg av ting man trenger til hobbyen. Treffene er åpne for alle! - både nybegynnere og de erfarende. Var det noen som sa; klin KOKOS???!!

lørdag 21. februar 2009

SCRAPPETREFF PÅ KONGSBERG SØNDAG 29. MARS!

Etter et vellykket helgetreff for scrapbooking og -kortlaging i februar, er vi i gang igjen med nytt dagstreff søndag 29. mars. Treffet starter kl 10 og vi satser på å ha ryddet oss ut til kl 18. Vi håper at nettopp du tar turen ! For vi har det så fint sammen med dere scrappere og kortlagere !!! Treffet er åpent for alle !!!

Som vanlig treffes vi i barnehagen "Mormors Have" i Aage Håkonsensvei 9 på Gamlegrendåsen på Kongsberg. Der har vi stor plass, så det er plass til mange!! Dette blir en vanlig og hyggelig scrappedag, med konkurranse og bingo. Vi scrapper, skravler og koser oss!!! Vi håper at både gamle og nye besøkende tar turen til oss!!

Scrappebutikken "Scrapme" kommer til treffet med butikken sin ! Butikken har godt utvalg av papir og ellers mye stæsj til både scrappere og kortlagere. Her er garantert noen godbiter du ikke vil gå glipp av... Det er mulig å forhåndsbestille varer på http://www.scrapme.no,/ hvis det er noe spesielt som du vil være sikker på at Ragne tar med seg på treffet. Skriv i tekstfeltet at hun skal ta med varene til treffet 29. mars. Hvis du ikke kan være med på treffet, er du hjertlig velkommen i butikken likevel !

Vi har ingen forhåndspåmelding denne gangen. Bare møt opp på søndagen, når det måtte passe. Men må du gjerne gi et lite pip fra deg i trefftråden vår på http://www.scrapping.no/, hvis du er innom der. Alltid gøy å lodde stemningen litt på forhånd...

Ta med mat og drikke selv! Men er det interesse så bestiller vi pizza eller kinamat fra byen. Hver enkelt må betale maten selv.

Vi håper du tar turen, og velkommen skal du være !!!

Treffet koster 25,- for KOKOS-medlemmer og 50,- for ikke-medlemmer. Du velger selv om du vil være medlem eller ikke. Men KOKOS-medlemmer får 20 % rabatt på alt hobbymateriell hos Kongsberg Papirengros på Moane og 10 % på fotofremkalling hos Mediafoto rett utenfor Næringsparken, samt rabatt på inngang til KOKOS-treffene. Hvis dere handler på disse stedene er medlemskapet i KOKOS fort inntjent. KOKOS er en privat forening som arrangerer scrappe - og kortttreff i Kongsberg. Vi arrangerer treff ca 1 gang pr måned, unntatt på sommeren. Medlemskap koster kr 150 pr år. Men som sagt, ingen må være medlem for å delta på våre treff !

Ved spørsmål så bare spør i trefftråden vår på http://www.scrapping.no/, eller send epost til undertegnede.

hilsen
Elisabeth (silla på http://www.scrapping.no/), epost: ebaklia@online.no, tlf 99709910
Ann Kristin (bambi på http://www.scrapping.no/), tlf 92461075

Ingen kommentarer: