Besøk totalt: i dag: online:
Om KOKOS - Kongsberg og Omegn Kort Og Scrapping. Vi er en gjeng papirglade damer som møtes jevnlig for hyggelig samvær rundt vår felles hobby kort og scrapping. Mormors hage i Kongsberg er vårt faste samlingssted. Det arrangeres helgetreff året rundt! Vi får ofte besøk av butikker som har med godt utvalg av ting man trenger til hobbyen. Treffene er åpne for alle! - både nybegynnere og de erfarende. Var det noen som sa; klin KOKOS???!!

lørdag 21. februar 2009

Bilder fra helgetreffet i februar 2009

Her er bilder fra helgetreffet som KOKOS arrangerte på Kongsberg 13.-15. februar 2009. Vi var i overkant av 20 deltakere pr dag. Og folk var som vanlig ivrige med hobbyen sin; scrapbooking og kortlaging. Det var mye skravling og kos, og mange var med på både konkurranser, kurs og bingo. Butikken Gode Minner var tilstede med masse varer for de kjøpelystne.


Her ser vi litt av vareutvalget til Gode Minner.

Bente Bjerknes, av mange kjent som Surfine, holdt kurs i "Vintage scrapbooking" på lørdag. Deltakerene lagde hver sin 12x12 LO. Her lærte de teknikker som skraping og distressing, glasering/krakelering av bilde, bruk av stiftemaskin, spellbinder-dies, stempler, samt stempling/embossing av blonder og blomster.

Dette er Bente. Ei alltid like hyggelig og inspirerende dame ... !

Dette er modellen til Bente som kursdeltakerene jobbet etter.

Her smelter Eva Gro UTEE på fotografiet sitt. Det blir råbra.Alle var veldig konsentrert om oppgaven sin.
Elin Freitag holdt "Stæsjekurs" på lørdag. Deltakerene lagde en 12x12 LO, og det gikk myyye i glimmermist og diverse kule sjablonger. Dette var et skikkelig artig og kreativt kurs. Glimmermist er gøy, for dere som ikke har prøvd det enda ... ! Prøv å spraye på papirblomster. Det blir knall !

Her er kursholder Elin, ei blid og kreativ dame.

Her er hennes modell for kurset:


Hele bordet var fullt av glimmermist i alle mulige fargenyanser... Så voksduken måtte på...


Søndag holdt Elin Freitag kurset "Vintage minialbum i Tim Holst stil". Her lærte deltakerene å lage "gamle" sider til albumet med distress ink, stempler, embossingpulver, vann og strykejern. De lagde albumpermer som de dekorerte og monterte det hele med spiralinnbinding med bind-it-all-maskina. Her er to eksempler på hva deltakerene lagde. Lekkert, ikke sant ?!


Dette var modellen til kursholder.

Ja, det gikk mye i distress ink...

Lagt ut av silla.

Ingen kommentarer: