Besøk totalt: i dag: online:
Om KOKOS - Kongsberg og Omegn Kort Og Scrapping. Vi er en gjeng papirglade damer som møtes jevnlig for hyggelig samvær rundt vår felles hobby kort og scrapping. Mormors hage i Kongsberg er vårt faste samlingssted. Det arrangeres helgetreff året rundt! Vi får ofte besøk av butikker som har med godt utvalg av ting man trenger til hobbyen. Treffene er åpne for alle! - både nybegynnere og de erfarende. Var det noen som sa; klin KOKOS???!!

mandag 18. januar 2010

Kursinfo - Helgetreffet på Kongsberg 5.-7.febr 2010

Vi har vært så heldige å få Gudrun Loennecken som kursholder denne helgen. Gudrun er en veldig ettertraktet kursholder, så her er det om å gjøre å melde seg på!! Gudrun skal holde to kurs for oss:

Kreative Krumspring:
Vi lager et minialbum der vi boltrer oss med mange ulike matrialer, størrelser og teknikker, bla. transparenter, filt, stoff, etc. Du får med deg en hærlig, variert og kreativ liten bok med plass for glade bilder og minner. På dette kurset skal vi gjøre mange kreative krumspring. Det er ikke nødvendig å ta med bilder på dette kurset, men dersom man allikevel vil, blir det plass til ca. 6-8 ”normal-størrelse”-bilder.













Rundt og rundt:

Har du noen gang tenkt på at barnas oppbrukte leker kan være et ypperlig medium for scrapping? På dette kurset skal vi lage et kjempe-morsomt, rundt, lite album basert på en ”trappeganger”. Dette blir super-kreativt, noe helt nytt, anderledes og kjempegøy. Ta ev. med 4-6 bilder som vil passe til en ca 3inch sirkel. Bilder er ikke nødvendig på dette kurset.

Kreative Krumspring lørdag kl 12-15 (3 timer) kr 350,-
Rundt og Rundt lørdag kl 16-19 (3 timer) kr 350,-

Påmelding i trefftråden vår på http://www.scrapping.no/ eller e-post
lise dot hansen krøllalfa ebnett dot no

Ingen kommentarer: