Besøk totalt: i dag: online:
Om KOKOS - Kongsberg og Omegn Kort Og Scrapping. Vi er en gjeng papirglade damer som møtes jevnlig for hyggelig samvær rundt vår felles hobby kort og scrapping. Mormors hage i Kongsberg er vårt faste samlingssted. Det arrangeres helgetreff året rundt! Vi får ofte besøk av butikker som har med godt utvalg av ting man trenger til hobbyen. Treffene er åpne for alle! - både nybegynnere og de erfarende. Var det noen som sa; klin KOKOS???!!

mandag 23. februar 2009

Veibeskrivelse 'Mormors have'

Veibeskrivelse til Aage Håkonsensvei 9 (Mormors Have):

Fra Tønsberg:
Når du kjører opp Lågendalen og nærmer deg Kongsberg, kommer du til en rundkjøring ved en shellstasjon og en kiwibutikk. Ta til høyre rundkjøringen.

Kjør rett fram helt til du kommer til neste rundkjøring (rett etter gravlunden). Ta til høyre i denne. Umiddelbart kommer du til enda en rundkjøring. Ta til høyre i denne også. Kjør noen hundre meter og ta av ved første veg mot venstre. Da er du framme ! Inngang i hjørnet på den store plattingen/verandaen på oppsiden av huset. Velkommen !

Fra Oslo:
Når du nærmer deg Kongsberg sentrum passerer du forbi sykehuset. Rett etterpå kjører du gjennom tre rundkjøringer som ligger nokså tett etter hverandre. Kjør rett fram i alle de tre rundkjøringene.

Kjør deretter langs hovedveien ut av sentrum i noen kilometer, til du kommer til en rundkjøring med skilt mot Gamlegrendsåsen. (obs! kort tid etter tredje rundkjøring kommer det en vanlig avkjøring med skilt mot Gamlegrendsåsen, men her skal du ikke ta av; kjør til du kommer til rundkjøringen der det står skilt til Gamlegrendsåsen.)

Kjør til venstre i rundkjøringen. Umiddelbart etter er det en ny rundkjøring, der du tar av til høyre. Kjør noen få hundre meter og ta første vei mot venstre. Da er du framme. Inngang i hjørnet på den store plattingen/verandaen på oppsiden av huset. Velkommen!

Kart:
Se forøvrig kart på 'Gule sider':

http://www.gulesider.no/kart/#lat%3D6611629.31151%26lon%3D537357.93906%26zoom%3D14%26layers%3DB0000%26id%3Dc_Z0HKHFH0%26offset%3D0%26tab%3Dyellow

På kartet er hovedveien du kjører på, før du tar av mot Gamlegrendsåsen, vist med rødt. Kartet viser rundkjøringen, der du tar til høyre fra hovedveien. Rett inntil ser du den andre rundkjøringen, der du også skal ta av mot høyre.

Ingen kommentarer: