Besøk totalt: i dag: online:
Om KOKOS - Kongsberg og Omegn Kort Og Scrapping. Vi er en gjeng papirglade damer som møtes jevnlig for hyggelig samvær rundt vår felles hobby kort og scrapping. Mormors hage i Kongsberg er vårt faste samlingssted. Det arrangeres helgetreff året rundt! Vi får ofte besøk av butikker som har med godt utvalg av ting man trenger til hobbyen. Treffene er åpne for alle! - både nybegynnere og de erfarende. Var det noen som sa; klin KOKOS???!!

mandag 5. januar 2009

VI KAN INVITERE TIL SCRAPPESØNDAG PÅ KONGSBERG 18. JANUAR !!!

Ja jenter!! Da er det altså klart for en hel dag med kortlaging, scrapping og ikke minst; sosial hygge!! Treffet starter søndag 18. januar klokka 10.00 og avsluttes klokka 18.00.

Treffene holdes som vanlig i barnehagen Mormors Have i Åge Håkonsensvei 9 på Gamlegrendåsen på Kongsberg. Det er stor plass i barnehagen, så ta gjerne med en eller flere venninner og kom. Nye som gamle besøkende er velkommen !

Butikken http://www.scrapme.no/er tilstede med butikken på treffet denne søndagen. Hvis du ikke har mulighet til å være med på treffet, kan du likevel ta turen innom for å handle i butikken til Ragne. Det er også mulig å forhåndsbestille varer fra nettbutikken. Skriv en beskjed i kommentarfeltet, så tar Ragne det med på treffet.

Vi har ingen påmelding denne gangen. Her er det bare å møte opp for den som vil ! Hvis du er aktiv på scrappe-forumet http://www.scrapping.no/, må du gjerne gi et lite pip fra deg i trefftråden vår. Alltid gøy å lodde stemningen litt på forhånd...
Treffet koster kr 50 for ikke-medlemmer og kr 25 for medlemmer av KOKOS (Kongsberg og Omegn Kort og Scrapping). Kaffe og te er gratis. Hvis flere ønsker å bestille felles middag fra byen, gjør vi det. Dette må da hver enkelt betale selv. Mat og drikke utover dette, må du ta med selv (stort kjøleskap !).

Neste treff blir 13.-15. februar. Vi håper at du setter av denne helgen i kalenderen !!!

Vi håper du tar turen, og velkommen skal du være!

Ingen kommentarer: