Besøk totalt: i dag: online:
Om KOKOS - Kongsberg og Omegn Kort Og Scrapping. Vi er en gjeng papirglade damer som møtes jevnlig for hyggelig samvær rundt vår felles hobby kort og scrapping. Mormors hage i Kongsberg er vårt faste samlingssted. Det arrangeres helgetreff året rundt! Vi får ofte besøk av butikker som har med godt utvalg av ting man trenger til hobbyen. Treffene er åpne for alle! - både nybegynnere og de erfarende. Var det noen som sa; klin KOKOS???!!

tirsdag 21. oktober 2008

SCRAPPEHELG 14.-16. NOVEMBER

Ja jenter!! Da er det altså klart for en hel helg med kortlaging, scrapping, kursing, konkurranser, loddsalg og ikke minst; sosial hygge!! Treffet starter fredag 14. nov klokka 18.00 og avsluttes søndag klokka 18.00. Lørdag og søndag åpnes dørene kl.9. Bli med en eller flere dager, avhengig av hva som passer best for deg! Er du ny og bare har lyst til å komme innom for å se, så kan du det!

Treffene holdes som vanlig i barnehagen Mormors Have på Gamlegrendåsen på Kongsberg (kart finnes på gulesider.no eller kan fås ved å ta kontakt). Det er stor plass i barnehagen, så ta gjerne med en eller flere venninner og kom. Nye som gamle besøkende er velkommen !

Vi er så heldige at vi har fått 2 butikker til å komme på treffet: Camillas Butikk og Scrapme. De har garantert noen godbiter du ikke vil gå glipp av !!!

På lørdag blir det papirverksted med Sylvi og Bente for de treffdeltakerene som har lyst. Vi røper ikke flere detaljer rundt dette, men det er alltid gøy med nye impulser !

På søndag blir det julekortkurs for mor og barn med Ragne fra Scrapme. Ta med barnet ditt og møt opp! Du må ikke delta på treffet, for å være med på mor-barn-kurset. Men du må gjerne være med, det er opp til deg!

For å komme i den rette stemningen blir det gratis gløgg og pepperkaker denne helga ! Og så satser vi på snø dalende ned utenfor vinduene...

Den som ønsker kan overnatte gratis i barnehagen. Bare ta med deg madrass og sovepose/dyne og møt opp som du er ! Mulighet for enerom for de som møter opp tidlig. Dusj. Parkering. Også Kongsberg-folk overnatter altså. Veldig greit om man ønsker å scrappe og skravle med et glass vin ut i de små nattetimer...

Treffet koster kr 50 for fredag, kr 100 for lørdag og kr 100 for søndag. Hele helga kr 250. Kaffe/te/kake er gratis. Vi bestiller felles middag, som den enkelte betaler selv. Kina-mat eller pizza har vært populært. Mat og drikke utover dette, kan du ta med selv (stort kjøleskap !). Ellers ligger Rimi 10 min gange unna og er åpent til kl 20 lørdag.

Vi håper du tar turen, og velkommen skal du være!

1 kommentar:

Surfine sa...

jeg gleder meg masse til dette treffet!! Det blir rein skjær kos tror jeg:o)