Besøk totalt: i dag: online:
Om KOKOS - Kongsberg og Omegn Kort Og Scrapping. Vi er en gjeng papirglade damer som møtes jevnlig for hyggelig samvær rundt vår felles hobby kort og scrapping. Mormors hage i Kongsberg er vårt faste samlingssted. Det arrangeres helgetreff året rundt! Vi får ofte besøk av butikker som har med godt utvalg av ting man trenger til hobbyen. Treffene er åpne for alle! - både nybegynnere og de erfarende. Var det noen som sa; klin KOKOS???!!

torsdag 30. oktober 2008

Mor-barn-kurset

Her kommer mer detaljert info ang mor-barn-kurset på helgetreffet.

De som vil være med på kurset, må sende påmelding direkte til ragne@scrapme.no.
Vær oppmerksom på at hvis du i tillegg vil være med på papirtreffet som arrangeres i Mormors Have denne helga, må du sende egen påmelding til dette.
Det gjør du ved påmelding i trefftråden vår på www.scrapping.no, eller ved å sende epost til undertegnede. Treffet er snart fullt, så her gjelder det å være rask !

Julekortkurs mor-barn

På grunn stor interesse blir det nå mor-barn-kurs både lørdag 15. nov kl 15-18 og søndag 16. november kl. 11-14. Vi lager kort og til-og-fra lapper med ulike teknikker, farger og vanskelighetsgrad. Tanken er at voksne og barn skal hjelpe hverandre med å lage små kunstverk. Forhåpentligvis vil det inspirere til mer papirhobby når dere kommer hjem. La dette bli starten på årets julekortproduksjon. En hyggelig førjulsaktivitet for mor-barn, bestemor-barnebarn, voksen-nabobarn, tante-tantebarn. Barnet bør være 5 år.

Man kan være med på kurset, selv om man ikke er med på helgetreffet forøvrig.

Bindende påmelding klikk her.

Tid: lørdag 15.nov kl 15-18 eller søndag 16. nov kl. 11-14
Sted: Mormors barnehage, Gamlegrendsåsen, Kongsberg
Pris: 300,- NOK (= 1 voksen + 1 barn)
Ta med: Materiell er inkludert, men ta gjerne med tape, lim, saks, blyant, viskelær og skjærebrett, hvis du har.

Det vil bli anledning til å handle inn til egen julekortproduksjon.

Ingen kommentarer: