Besøk totalt: i dag: online:
Om KOKOS - Kongsberg og Omegn Kort Og Scrapping. Vi er en gjeng papirglade damer som møtes jevnlig for hyggelig samvær rundt vår felles hobby kort og scrapping. Mormors hage i Kongsberg er vårt faste samlingssted. Det arrangeres helgetreff året rundt! Vi får ofte besøk av butikker som har med godt utvalg av ting man trenger til hobbyen. Treffene er åpne for alle! - både nybegynnere og de erfarende. Var det noen som sa; klin KOKOS???!!

søndag 12. oktober 2008

Søndagstreff i Mormorshage

Scrapme var på plass med butikken sin :-D Fantastisk å bare kunne plukke direkte ut fra hyllene når man er på treff! Noen smakebiter fra hyllene:Elisabeth tok utfordringen! - hurra for flott header til bloggen vår! :-)

6 kommentarer:

Janne sa...

Så mange flotte bilder og så moro med egen blogg :-)
Og takk til Elisabet for den lekre headeren som ble til under frivillig tvang *knis*. Janne.

Sylvi sa...

Mega koselig treff, jenter :-) Hyggelig å få hilse på deg, Elisbeth! :-) Takk til Janne for nyyyydelig kake!! OG takk til nytt styre for at dette er mulig! KLem

Surfine sa...

Så supermange flotte bilder fra treff!!! Ser superkoselig ut. Neste gang...sier bare jeg;o)

Hilde sa...

Savner et fint nærbilde av meg selv... neida.. Jeg takker også den nye ledelsen vår får den flotte jobben de gjør slik at kokos kan bestå, også så organisert som de er...har ikke sett maken!! Imponert!

Elisabeths verden sa...

Haha, se der, ja! Frivillig tvang, hva er vel bedre enn det? Jeg hadde jo godt selskap hele veien, da, så jeg kunne ikke drømme om å klage! Ser veldig frem til juletreffet, og sitter gjerne med hyggelige Kongsberg/Jæren-damer igjen ;)

Inas lune hjørne. sa...

Så koselig å se dere alle sammen! Jeg gleder meg super mye til helgetreffet!!