Røre:
4,5 dl sukker
3 egg
3 ts vaniljesukker
6 dl hvetemel
225 g smelta smør
2,25 dl melk
3-4 ss karamellsaus
2 ts bakepulver
Glasur:
300 g melis
100 g smelta smør
2-3 ss karamellsaus
3 ss sterk kaffe
2 ts vaniljesukker
Lag eggedosis av sukker og egg. Rør inn resten av inngrediensene. Kle langpanne med bakepapir og hell i røren. Stek kaken. Bland sammen inngrediensene til glasuren og smør den på kaken mens den fortsatt er lunken. Vips så er den ferdig. Og får du ikke spist den opp samme dagen så er den enda bedre dagen etter!Langpanne ca 30 x 40 cm.
Stekes ved 175oC i ca 30 min.
Norsk Quilteforbund Årsmøte 2018 / Norwegische Patchworkgilde
-
Det var
årsmøtehelg til Norsk Quilteforbind på Sundvolden Hotell forrige helg. I
år var NQF 30 år og det ble feiret behørig. Min venninne Birgit og jeg
de...
for 6 år siden
1 kommentar:
Denne må prøves, den smelter i munnen....*sikler*-
Legg inn en kommentar