Røre:
4,5 dl sukker
3 egg
3 ts vaniljesukker
6 dl hvetemel
225 g smelta smør
2,25 dl melk
3-4 ss karamellsaus
2 ts bakepulver
Glasur:
300 g melis
100 g smelta smør
2-3 ss karamellsaus
3 ss sterk kaffe
2 ts vaniljesukker
Lag eggedosis av sukker og egg. Rør inn resten av inngrediensene. Kle langpanne med bakepapir og hell i røren. Stek kaken. Bland sammen inngrediensene til glasuren og smør den på kaken mens den fortsatt er lunken. Vips så er den ferdig. Og får du ikke spist den opp samme dagen så er den enda bedre dagen etter!Langpanne ca 30 x 40 cm.
Stekes ved 175oC i ca 30 min.
Kurs "Easy Instant landscape" NQF 2018
-
Jeg hadde booket et landskapskurs med amerikanske Dawn Cameron-Dick, nå
bosatt i UK i de siste 25 år. Spennende teknikk og veldig kunskapsrik, blid
og hygg...
for 6 år siden
1 kommentar:
Denne må prøves, den smelter i munnen....*sikler*-
Legg inn en kommentar