Besøk totalt: i dag: online:
Om KOKOS - Kongsberg og Omegn Kort Og Scrapping. Vi er en gjeng papirglade damer som møtes jevnlig for hyggelig samvær rundt vår felles hobby kort og scrapping. Mormors hage i Kongsberg er vårt faste samlingssted. Det arrangeres helgetreff året rundt! Vi får ofte besøk av butikker som har med godt utvalg av ting man trenger til hobbyen. Treffene er åpne for alle! - både nybegynnere og de erfarende. Var det noen som sa; klin KOKOS???!!

lørdag 30. oktober 2010

Helgetreff på Kongsberg 19.-21.nov 2010

Vi inviterer alle til scrapping helgen 19-21 November 2010. Åpningstider: fredag 19.11 kl.18 til søndag 21.11 kl.18.
Sted: Mormors have, Kongsberg

Vi har vært kjempeheldig og får besøk av Papir i hjertet. De vil gjerne ha noen tips om hva dere ønsker at de skal ta med seg i butikken. Papir i hjertet tar også forhåndsbestillinger, men de må selvfølgelig komme noen dager i forveien. Butikken kommer enten sent fredag kveld.

Denne gangen skal vi ha kurs med Gudrun Loenecken. Jeg har ikke fått vite hva kursene koster enda, men det er bare å melde seg på!! Det er 2 kurs som er foreslått:

1. Julefryd

2. Blekk og blomster


Det blir selvsagt konkurranser, bingo og annen moro. Overnatting som vanlig for de som ønsker. GRATIS!!!

Vi arrangerer felles middagsbestilling for de som ønsker det. For de som heller ønsker å kokelere litt kan vi informere om at det er et godt utstyrt kjøkken på stedet.

Hold av helgen damer og meld dere på, jeg gleder meg allerede!!

Treffet koster kr 75 for fredag, kr 100 for lørdag og kr 75 for søndag; hele helga kr 250. Hvis du er KOKOS-medlem koster treffet kr 60 for fredag, kr 85 for lørdag og kr 55 for søndag; hele helga kr 200.

Påmelding på http://www.scrapping.no/ under 'scrappetreff og messer' eller lise dot hansen krøllalfa ebnett dot no . Pr 30.oktober er det 30 påmeldte!

Ingen kommentarer: