Besøk totalt: i dag: online:
Om KOKOS - Kongsberg og Omegn Kort Og Scrapping. Vi er en gjeng papirglade damer som møtes jevnlig for hyggelig samvær rundt vår felles hobby kort og scrapping. Mormors hage i Kongsberg er vårt faste samlingssted. Det arrangeres helgetreff året rundt! Vi får ofte besøk av butikker som har med godt utvalg av ting man trenger til hobbyen. Treffene er åpne for alle! - både nybegynnere og de erfarende. Var det noen som sa; klin KOKOS???!!

fredag 12. februar 2010

Helgetreff på Kongsberg 23.-25. april 2010

Vi har gleden av å invitere til scrapping helgen 23-25 April 2010. Åpningstider: fredag 23.04 kl.18 til søndag 25.04 kl.20. Sted: Mormors have, Kongsberg.

Vi får besøk av scrappebutikken 'Gode Minner' fra Tønsberg. Elin pleier alltid å ha med seg en del nyheter, så her er det bare å begynne å spare. Informasjon om kurs kommer senere.

Det blir selvsagt konkurranser, bingo og annen moro. Overnatting som vanlig for de som ønsker.

Fredag kveld bestiller vi pizza fra Peppes og lørdag kveld satser vi på kina-mat. For de som heller ønsker å kokelere litt kan vi informere om at det er et godt utstyrt kjøkken på stedet.

Hold av helgen damer og meld dere på, jeg gleder meg allerede!

Treffet koster kr 75 for fredag, kr 100 for lørdag og kr 75 for søndag; hele helga kr 250. Hvis du er KOKOS-medlem koster treffet kr 60 for fredag, kr 85 for lørdag og kr 55 for søndag; hele helga kr 200.

VELKOMMEN

Hilsen Lise (Koslih på www.scrapping.no), e-post: lise dot hansen krøllalfa ebnett dot no

Ingen kommentarer: