Besøk totalt: i dag: online:
Om KOKOS - Kongsberg og Omegn Kort Og Scrapping. Vi er en gjeng papirglade damer som møtes jevnlig for hyggelig samvær rundt vår felles hobby kort og scrapping. Mormors hage i Kongsberg er vårt faste samlingssted. Det arrangeres helgetreff året rundt! Vi får ofte besøk av butikker som har med godt utvalg av ting man trenger til hobbyen. Treffene er åpne for alle! - både nybegynnere og de erfarende. Var det noen som sa; klin KOKOS???!!

fredag 25. september 2009

Helgetreff på Kongsberg 30.okt-1.nov 2009

Halloween-treff

Vi har gleden av å invitere til scrapping halloween-helgen 30.oktober til 1.november.

Åpningstider: fredag 30.10 kl.18 til søndag 1.11 kl.20.
Sted: Mormors have, Kongsberg
Hold av helgen damer og meld dere på !

Denne gangen blir det bruktmarked. Det vil si at alle tar med seg ting de ønsker å selge. Husk å merk alt med pris. Så let i skuffer og skap. Vi har alle ting vi ikke får brukt.

Denne gangen har vi IKKE arbeidsliste, så du kan ta det med ro og scrappe i fred hele helgen. Det blir selvsagt konkurranser, bingo og annen moro. Gratis overnatting, som vanlig, for de som ønsker.

Fredag kveld bestiller vi pizza fra Dolly Dimples og lørdag kveld satser vi på kina-mat. For de som heller ønsker å kokelere litt, kan vi informere om at det er et godt utstyrt kjøkken på stedet.

Vi kan friste med demo på cricut-maskinen vår.

Treffet koster kr 50 for fredag, kr 100 for lørdag og kr 100 for søndag; hele helga kr 250. Hvis du er KOKOS-medlem koster treffet kr 30 for fredag, kr 85 for lørdag og kr 85 for søndag; hele helga kr 200.

VELKOMMEN!

hilsen
Kamilla (spruddelina på www.scrapping.no), epost: kamiandersen krøllalfa hotmail dot com

Ingen kommentarer: