Besøk totalt: i dag: online:
Om KOKOS - Kongsberg og Omegn Kort Og Scrapping. Vi er en gjeng papirglade damer som møtes jevnlig for hyggelig samvær rundt vår felles hobby kort og scrapping. Mormors hage i Kongsberg er vårt faste samlingssted. Det arrangeres helgetreff året rundt! Vi får ofte besøk av butikker som har med godt utvalg av ting man trenger til hobbyen. Treffene er åpne for alle! - både nybegynnere og de erfarende. Var det noen som sa; klin KOKOS???!!

torsdag 20. august 2009

HELGETREFF PÅ KONGSBERG MED PAPIR I HJERTET 4.-6. SEPTEMBER

Helgetreff på Kongsberg 4.-6.sept 2009.

PAPIR I HJERTET KOMMER som sagt med litt av butikken sin på treffet. Butikken er som kjent en av norges mest populære scrappebutikker !!! Så her er garantert noen godbiter du ikke vil gå glipp av... Det er mulig å forhåndsbestille varer allerede nå på http://www.papirihjertet.no/, hvis det er noe spesielt som du vil være sikker på at de tar med seg på treffet. Ved bestilling skriver du i tekstfeltet at du vil hente varene på Kongsbergtreffet, så slipper du porto.

DEMONSTRASJON AV SCRAPPEPRODUKTER:
Lørdag kl 14 vil Mona holde en demo for oss. Hun regner med å ha fått inn den nye Glimmerz malingen til da, et spennende produkt! Og vil kombinere det med å presentere noe annet også. Alle kan delta på demoen, både treffdeltakere og dere som kommer innom kun for evt å handle.

KJEMPENYHET TIL ALLE TREFFDELTAKERE:
KOKOS har kjøpt en digital skjæremaskin (Cricut), med bokstavlig talt drøssevis av alfabet- og figurpakker. Med denne kan du kutte bokstaver i mange størrelser og lage figurer med motiv som feks disney/ole brum/biler/dyr/og masse mer som du kan bruke på dine kort eller scrappesider. Maskinen er lett å bruke, og den som ønsker får selvsagt opplæring. Maskinen skal komme KOKOS-medlemmene tilgode, slik at det blir billigere for medlemmer å bruke den, kontra ikke-medlemmer. For medlemmer vil prisen for å bruke maskinen være fredag kr 10, lørdag kr 20 og søndag kr20. For ikke-medlemmer vil prisen være fredag kr 20, lørdag kr40 og søndag kr40.

KONKURRANSETEASERE:
I løpet av treffhelgen arrangerer vi 7 konkurranser innen scrapping og kort. Da det nå 5 dager før treffet er flest påmeldte til fredag og lørdag, kjører vi derfor 3 konkurranser på fredag, 3 på lørdag og 1 på søndag.

Teaser til fredag:
1. Ett liggende bilde i størrelse 10x15cm.
2. Vi får se...
3. Har du mønsterark og annet (feks stempel/stæsj) med tema halloween, ville jeg ikke latt det ligge hjemme...

Teaser til lørdag:
1. Ett stående bilde i størrelse 13x18cm eller 15x20cm.
2. Du bør absolutt ta med glimmermist...
3. Har du hvit maling eller gesso, så ta det med...

Teaser til søndag:
1. Jippi...

Denne gangen arrangerer vi ingen kurs, men det blir den sosiale gleden ved å scrappe sammen , lære av hverandre , hente inspirasjon , skravling og latter som vil være i fokus. Vi frister dere også med konkurranser med flotte premier og bingo, og selvfølgelig trefftag, he he... Bingo har tidligere vært en sikker vinner ! Vi ønsker forhåndspåmelding til treffet, men bestemmer du deg der og da på fredag at du vil komme, er det bare å møte opp. Vi har stor plass i barnehagen, så det er plass til alle ! Påmelding gjøres enten på epost til ebaklia krøllalfa online dot no eller i trefftråden vår på http://www.scrapping.no/ . Oppgi hvilke dager du vil være med. Treffet koster kr 50 for fredag, kr 100 for lørdag og kr 100 for søndag; hele helga kr 250. Hvis du er KOKOS-medlem koster treffet kr 30 for fredag, kr 85 for lørdag og kr 85 for søndag; hele helga kr 200. Dere betaler ved oppmøte på treffet. Hvis du ønsker å betale medlemskap samtidig med treffet, for å få medlemspris, kan du det. Pris for medlemskap er normalt kr 150 pr år. For de som ønsker å kjøpe medlemskap på dette treffet, vil derimot prisen være kr 100, som da gjelder ut 2009.

Husk at du velger selv om du vil være medlem av KOKOS (Kongsberg og Omegn Kort og Scrapping) eller ei. Medlemmer har rabatt på inngang til KOKOS-treffene i Kongsberg og får 20 % rabatt på alt hobbymateriell hos Kongsberg PapirEngros på Moane og 10 % på fotofremkalling hos Mediafoto rett utenfor Næringsparken, samt rabatt på inngang til KOKOS-treffene og bruk av den nye skjæremaskinen. KOKOS er en privat forening som arrangerer scrappe - og kortttreff i Kongsberg. Vi arrangerer treff flere ganger i året, unntatt på sommeren. Men som sagt, ingen må være medlem for å delta på våre treff !

Barnehagen "Mormors Have" ligger i Aage Håkonsensvei 9 på Gamlegrendåsen på Kongsberg. Treffene er barnefrie (15 års aldersgrense), med unntak for full-ammende babyer. Den som ønsker kan overnatte gratis i barnehagen. Ta med deg madrass og sovepose/dyne og møt opp som du er ! Mulighet for enerom for de som møter tidlig. Dusj. Parkering. Også Kongsberg-folk overnatter altså. Veldig greit om man ønsker å scrappe og skravle med et glass vin ut i de små nattetimer... Ta med mat og drikke selv (stort kjøleskap!). Rimi ligger 10 min gange unna og er åpent til kl 20 lørdag. Vi bestiller felles middag til treffet fredag og lørdag, for de som ønsker det. Hver enkelt må betale middagen selv. Vi håper du tar turen, og velkommen skal du være !!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Koselig!! Jeg kommer trolig en tur :-) Sylvi

silla sa...

Så fint da! Skal du scrappe (evt hvilke dager) eller det et titte-innom besøk? :-)

Anonym sa...

Nå bor jeg plutselig bare 100meter unna.... :-) Om jeg får dette til (er jo midt i flytting! he he) tar jeg en tur fredag kveld om det er plass osv Har lyst til å sitte ned og pusle litt sammen med dere - ikke bare shoppe.

Sylvi

silla sa...

Så flott da! Håper du får det til! Ingen problem med plassen så langt! Det er pr idag fredag 21/8 forhåndspåmeldt 15 stk på fredag; 16 stk inkl deg.:-)