Antje sin ostekake fra kokos-treffet 23.-25. april 2010:
Bunn:
200 g mel
75 g sukker
75 g mykt smør
1 ts bakepulver
1 egg
Deigen til bunnen jobbes sammen med hendene.
Fyll:
2 beger kesam original
150 g sukker
3 egg
1 ts vaniljesukker
1 pose vaniljepudding-pulver
2,5 dl melk
2 dl olje
saft av 1 sitron
Røren til fyllet blir ganske tynn, og slik skal den være.
Smør en rund form og dekk bunnen med deig. Tøm på fyllet. Stekes ved ca 175 grader til ostemassen er fast (ca 1/2 time). Under steking vil ostemassen synke sammen i formen. På slutten av stekingen stikkes en strikkepinne ned i fyllet. Når det kun er små smuler på strikkepinnen er kaken ferdigstekt. Kaken bør stå en dag i kjøleskapet før servering.
Antje kjøper posen med vaniljepudding-pulver i Tyskland. Del gjerne erfaringer her i kommentarfeltet, hvordan kaken blir med det produktet du bruker i steden. Da blir vi andre kokosdamer glade, ikke sant. ;-))
Kurs "Easy Instant landscape" NQF 2018
-
Jeg hadde booket et landskapskurs med amerikanske Dawn Cameron-Dick, nå
bosatt i UK i de siste 25 år. Spennende teknikk og veldig kunskapsrik, blid
og hygg...
for 6 år siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar